SWEET SIXTEEN

Det var en mycket trött Janina som öppnade paket imorse. Mycket trött. Nu har jag efter en varm dusch hamnat här vid datorn med en mandarin och en kopp tea, ska snart in till Köping med min mor och kolla runt i butiker. Det var nog en av mina presenter skulle jag tro, en indirekt present, efter som att jag har envisats med att jag endast vill ha pengar på min födelsedag (vilket jag för övrigt fick hihi). Måste passa på och tacka för alla underbara sms också, älskar det faktum att alla hade skrivit olika saker haha! Supermysigt att vakna till sånt ju :)
Ha en superhärlig dag bitches, så hörs vi sen! , J

GOOGLE ÄR MIN VÄN(?)

Har det inte gått liiite för långt om man sitter på en lördag eftermiddag och googlar parallellkoppning? Ellära prov på måndag och duktigt nog lyckades jag ta med mig fel böcker hem, bravo Janina! I bakgrunden sjunger Westlife på idol och jag får hela tiden flashbacks från diverse lågstatiediscon. Snacka om den gamla goda tiden haha!
Nåja, nu ska jag återgå till google och parallellkoppling.
Kram! J

IDOL FINALISTERNA

Såg precis att Erik och Kalle står som årets idol-finalister. Verkligen? Jag var helt säker på att Tove och Erik skulle gå vidare, även om jag hade hoppats på Kalle och Erik. Vad glad jag blev! Nästan barnsligt glad haha. Så vem ska man heja på då? Jo, valet är rätt självklart för mig, Erik har varit min favorit under hela idol perioden, så man får väl hålla tummarna!


Godmorgon!,J

FILMKVÄLL

För det första tycker jag att jag förtjänar en applåd för att jag faktiskt bloggar, vad tycker ni? Haha, nej men det har varit dåligt med text från min sida, det står jag för helt klart. Hade tänkt försöka ändra på det, dock är det mycket svårare än det låter. Idag är det fredag, vilket innebär att jag inte har några lektioner alls, supernarre! Otrevligt nog var jag ändå tvungen att gå upp tidigt, pga tandläkar besök. Sagt och gjort, jag åkte in till tandregleringen och fick min tandställing åtskruvad haha. Åkte hem, sov lite till och tog senare tåget in till etuna för att träffa en vän+ en vän till honom för filmkväll. Riktigt lyckat blev det, bortsett från att jag missade sista tåget och blev tvungen att ringa in mormor och morfar för att kunna komma hem över huvudtaget *blink*. Nu hade jag tänkt att bedda ner mig i sängen och somna till en annan film, Benny and Joon står högt på min prioritera-lista!
Sussa sött, J

2 december

Jag konsumerar för tillfället frukost nummer två. Te och macka med ost och grönisar, yummie! Jag förstår inte alla som inte kan äta frukost. Hur klarar man sig då? Jag har iaf fall håltimma just nu, efter ett mycket roligt *not* tyskaprov. Och jag ska plugga. Snart;) Idag är det den andra december(22 dagar kvar!), och även vickis födelsedag. Grattis! dagen till ära har jag min "jultröja". Som jag får ha nu;)

Iaf, så ska jag ta tag i la matte och la fysik nu, så vi hörs senare.

Med min "jultröja" och favoritarmbandet från lindex

Vem gillar inte frukost liksom?;)

xo

Malin


1:a December är här!

Den officiella nedräkningen kan börja! Idag är det 23 dagar kvar till julafton, 23 luckor kvar i chokladkalendern. Från och med idag får vi börja sjunga julsånger offentligt(istället för tyst för oss själva när vi är ensamma hemma). Från och med idag får jag ha mina fina, röda tröja från min beyond retro som alla tycker ser så julig ut. Nu kan ingen säga något, för idag börjar julmånaden.

Min favorittid på året är vintern. Andledningen? Titta uppåt så ser ni. Det är inte själva julaftonen som är det viktigaste, utan stämningen runt julen. Att köpa julklappar, slå in dem, baka julgodis, pynta, klä granen, glögg...Ja, listan kan göras lång. För många andra handlar julen mest om stress och onödiga utgifter, men inte för mig. För mig är julen värd vart enda öre!



Idag får vi öppna första luckan. Men kom ihåg, inget tjuvöppnande!

xo

Malin

RSS 2.0