I EN ANNAN DEL AV STHLM


Vi kommer nog aldrig att glömma Vouge skriket, am i right? ;)


Malin lekte paparazzi påväg till Sthlm, hon tog fördel av att jag sov
största delen av resan. Handavtryck i ansiktet efteråt? You have no idea...



En lyckig malin som äntligen har fått sin efterlängtade cupcake.
Och jo, nog var dom goda allt.


Malin bodde hos mig tisdag-torsdag, väääri najs som Borat skulle ha sagt! På onsdagen bar det iväg till Sthlm, med 7.34 tåget. Som ni ser på bilden ovan sov jag i stort sett hela vägen, undantag vid stopen. Man! En sån där PLING signal som dom kör precis innan "Nästa..Leggesta" osv. ska jag nog ta och skaffa mig. Har aldrig vaknat så snabbt i hela mitt liv haha. Shopping blev det iallafall, och en massa skratt!

JIMMY CHOO GÖR DET IGEN

I knew it! Kollektionen totalt blew me away, it's dashing!
/J

ANNIE, ARE YOU OKAY?

Måste jag bestämt välja en favorit låt med MJ måste det nog bli denna. Jag kan inte riktigt besriva med ord varför, och efter som att det känns onödigt att slänga in ett video inlägg med mig som hoppar av glädje till denna underbara låt så nöjer jag mig det att skriva; Den har allt!
.
The Killers har alltid funnits med i bilden på något sett, deras musik underbar, inget snack om saken.
Ovan har jag slängt in mina två favorit låter, nyssna och njuut.
KRAMAR!,J

TRICK OR TREAT?

Det är först nu, efter 4:e gången det ringer på dörren, det verkligen går upp för mig att det faktiskt är Halloween idag. Eller rättare sagt, Allhelgona afton. Under min uppväxt har jag ständigt fått höra från mamma att det är stor skillnaden mellan Halloween och Allhelgona; Halloween är en amerikansk tradition som går ut på läskiga ut klädnader och söt saker, Allhelgona är en helg för att minnas de döda. Nåväl, jag tycker iallafall synd om dom små skitungarna som drar runt där ute i mörkret i sina tunna kostymer, i hopp om att få ihop lite godis. Undra om dom har en lista full med back-up planer, ifall någon skulle bli tvungen att välja bus?
Vad gör vi som vuxit ifrån trick or treat traditionen då? Festar eller har skräckis, eller läskis, som en av mina favorti bloggare väljer att kalla det. Genialiskt faktiskt haha! Jag har lyckats dragit på mig en förkyldning, så för min del blir det en lugn hemma kväll. Ganska skönt det dock, har varit för översocial på sistonde haha.
För er som också väljer att stanna hemma, håll utkik efter nya inägg i bloggen, hade tänkt lägga upp några av mina absoluta favorit låtar i ett senare inlägg!
KRAM, J

Följ min blogg med bloglovin

UNSTOPPABLE

Det är verkligen ett mission att få ordning i bloggen! Koder hit och koder dit. Visserligen har jag hållt på rätt mycket med layout de senaste åren, designar bloggar lite här och där etc, dock spelar det ingen roll. Det är lika klurigt varje gång man sätter i gång med ett nytt projekt. Hursom helst, det jag försöker säga är att om ni hittar tillbaka hit och bloggen är upp-o-ner så vet ni varför! I nästa inlägg tänkte jag presentera mig och min käre vän Malin,
vi får la ser hur det går ;)
xo,J

TEST INLÄGG

Test12

JUST ANOTHER BLOG

Hej, det här är våran blogg. Nu kör vi!
CIAO, J&M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0